Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Jeremy Allen White Schittert In Campagne Van Calvin Klein

Jeremy Allen White schittert in campagne van Calvin Klein

De onverwachte maar briljante castingkeuze van Jeremy Allen White in de Calvin Klein-campagne heeft geleid tot een reeks indrukwekkende visuele beelden.

Calvin Klein onthult een nieuwe campagne met 'Shameless'-ster Jeremy Allen White

Jeremy Allen White, vooral bekend van zijn rol als Lip Gallagher in de populaire tv-serie "Shameless", is de ster van de nieuwste campagne van Calvin Klein. De campagne, die vorige week werd gelanceerd, omvat een reeks zwart-witfoto's waarop White poseert in de nieuwste collectie ondergoed en loungewear van Calvin Klein.

De foto's zijn gemaakt door fotograaf Willy Vanderperre en gestileerd door Olivier Rizzo. Ze tonen White in een reeks poses, van verleidelijk tot stoer. De campagne is de eerste keer dat White voor Calvin Klein model staat, en hij is een welkome toevoeging aan de lange lijst van beroemdheden die voor het merk hebben geposeerd.

White's casting is een onverwachte maar briljante keuze. Hij is niet de typische Calvin Klein-mannequin, maar zijn unieke uiterlijk en charisma maken hem perfect voor de rol. De campagne is een viering van mannelijkheid in al zijn vormen en maten, en White's aanwezigheid is een krachtig statement over inclusiviteit.

De campagne is een groot succes geweest, zowel bij critici als bij het publiek. De foto's zijn prachtig gefotografeerd en gestileerd, en White is een genot om naar te kijken. De campagne is een welkome aanvulling op de Calvin Klein-reclamegeschiedenis en zal waarschijnlijk nog vele jaren blijven bestaan.

Waarom is de Calvin Klein-campagne met Jeremy Allen White zo succesvol?

  • De casting van White is briljant. Hij is niet de typische Calvin Klein-mannequin, maar zijn unieke uiterlijk en charisma maken hem perfect voor de rol.
  • De campagne is een viering van mannelijkheid in al zijn vormen en maten. White's aanwezigheid is een krachtig statement over inclusiviteit.
  • De foto's zijn prachtig gefotografeerd en gestileerd. White is een genot om naar te kijken.

De campagne is een groot succes geweest, zowel bij critici als bij het publiek. Het is een welkome aanvulling op de Calvin Klein-reclamegeschiedenis en zal waarschijnlijk nog vele jaren blijven bestaan.


Comments