Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Barnehagevotter Oppskrift Hold Sma Hender Varme Og Komfortable


Barnehagevotter Oppskrift

Barnehagevotter Oppskrift: Hold små hender varme og komfortable

Introduksjon

Små hender fortjener å holdes varme og komfortable, spesielt i løpet av de kalde vintermånedene. Barnehagevotter er en utmerket måte å beskytte småfingre mot kulden, samtidig som de lar barna utforske verden rundt seg på en varm og behagelig måte. Denne omfattende veiledningen vil gi deg alt du trenger å vite for å lage dine egne barnehagevotter, slik at du kan holde små hender glade og varme denne vinteren.

Velg de riktige materialene

Å velge de riktige materialene er avgjørende for å lage slitesterke og komfortable votter. Her er noen anbefalte materialer å vurdere: * Akryl: Akryl er et syntetisk materiale som er mykt, varmt og rimelig. * Ull: Ull er et naturlig materiale som gir utmerket isolasjon og er pustende. * Fleece: Fleece er et mykt, lett og varmt materiale som tørker raskt. * Strikkebomull: Strikkebomull er et pustende materiale som er holdbart og gir god varme.

Samle nødvendige verktøy

I tillegg til materialene dine trenger du følgende verktøy for å lage barnehagevotter: * Strikkepinner eller heklekrok (størrelsen vil variere avhengig av garnet du bruker) * Nål * Saks * Målebånd

Trinn-for-trinn-veiledning

Strikkede votter 1. Slå opp 30 masker på strikkepinner. 2. Strikk 2 omganger rillestrikk (1 rett, 1 vrang). 3. Strikk videre i glattstrikk (alle masker rett) til votten måler 5 cm. 4. Fordel maskene jevnt på 4 strikkepinner og strikk rundt. 5. Strikk 5 omganger rundt. 6. Begynn å felle av masker for tommelen. Fell av 10 masker på neste omgang, og la de resterende maskene hvile på en sikkerhetsnål. 7. Plukk opp de 10 avmaskede maskene og strikk rundt til tommelen måler 3 cm. 8. Fell av alle maskene. 9. Fortsett å strikke votten til den måler 10 cm. 10. Fell av alle maskene og sy sammen vottene. Heklede votter 1. Hekle en magisk ring med 6 fastmasker. 2. Hekle 2 omganger rundt, øk 6 masker hver omgang. 3. Fortsett å hekle i spiral til votten måler 5 cm. 4. Fordel maskene jevnt på 4 stingmarkører og hekle rundt. 5. Hekle 5 omganger rundt. 6. Begynn å hekle tommelen. Hekle 10 fastmasker i begynnelsen av neste omgang, og la de resterende maskene hvile. 7. Hekle 10 omganger rundt, og fell av alle maskene. 8. Fortsett å hekle votten til den måler 10 cm. 9. Fell av alle maskene og sy sammen vottene.

Tips for å lage perfekte votter

* Bruk et garn som er egnet for strikking eller hekling. * Sørg for at strikkefastheten din er riktig. * Vask og blokker vottene dine før du bruker dem for å gi dem en profesjonell finish. * Legg til personlige detaljer som dusker, perler eller broderi for å gjøre vottene unike.

Konklusjon

Å lage barnehagevotter er en givende aktivitet som kan hjelpe deg å holde små hender varme og komfortable denne vinteren. Ved å følge trinnene og tipsene i denne veiledningen kan du lage dine egne unike og slitesterke barnehagevotter. Så ta frem strikkepinnene eller heklekroken, og la oss komme i gang!


Comments